e
sv

Netflix Öğrenci Hesabı Hakkında Detaylar

16 Mayıs 2021 01:32
avatar

Öğrenci Kürsüsü

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Televizyon kanal sistemlerinin dijital ekranlara taşınması ile birlikte farklı kanallar yardımıyla inanılmaz içerikler sunulmaya başlandı. Netflix istenilen programın istenilen zamanda izlenebilmesi için geliştirilmiş son dönem dijital kanalların içinde en gözdesi olmayı başardı. Özellikle gençlere yönelik olarak sunulan uzun metrajlı film, dizi, belgesel ve programlar yoğun ilgi çekmeye başladı. Üye olarak orijinal içeriklerin izlenmesi ve eğlenceli vakit geçirmek neredeyse tüm gençler arasında bir hobi haline geldi. Tabi burada en çok sorulan sorulardan biri de Netflix Öğrenci Hesabı ile üyelik mümkün mü? Dijital kanallarda yaşanan abonelik ücretlerindeki maliyetin karşılanmasından öte indirimli veya ücretsiz izleme seçenekleri araştırılmaya başlandı. Orijinal yapımları ilk kez, istediğin zaman kolay bir şekilde seyretmek herkesin talep ettiği bir uygulama haline geldi.

Ücretsiz Netflix Abonesi Olmak

Farklı cihazlar yardımıyla istenildiği zaman istenildiği yerde orijinal Netflix içeriklerini seyretmek için üyelik kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Kolay bir şekilde üye olunabilen platform kullanıcısına fazla zorluklar çıkarmadan kolay üyelik ve kolay üyelik iptal olanakları sunmaktadır. Ayrıca hediye kartları sistemiyle abonelik olanağı da bulunmaktadır. Ailenizden, arkadaşınızdan veya sevdiğiniz birinden alacağınız hediye kartını giriş yaparak ücretsiz olarak bakiye bitene kadar izleme şansına sahip olmaktasınız. Ayrıca istenildiği zaman kolay üyelikten çıkma seçenekleri de kurum tarafından müşteriye tanınmaktadır.

Netflix Öğrenci Hesabı Var Mı?

Netflix Öğrenci Hesabı şu an itibariyle en çok araştırılan konu olsa da henüz böyle bir seçenek Netflix tarafından aktif edilmemektedir. Abonelik ücretleri aynı anda kullanılan ekran sayısı, HD ve Ultra HD yayın kapasitesine göre farklılık göstermektedir. Yazımız tarihi itibariyle;

  • Temel Paket 26,99.-TL
  • Standart Paket 40,99.-TL
  • Özel Paket 54,99.-TL

Fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Üyelik sözleşmesinde belirtilen koşullara bağlı olarak üyeye özel promosyon teklifleri de sunulabilmektedir. Dijital kanala indirimli üye olma seçeneği şu an için maalesef yoktur.

Öğrenci Kürsüsü Editör

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Netflix Öğrenci Hesabı Hakkında Detaylar